Inici » Àgora » V Congrés d’Enginyers Agrònoms: vídeo promocional

V Congrés d’Enginyers Agrònoms: vídeo promocional

V Congrés d’Enginyers Agrònoms: vídeo promocional

Falten poc més de dos mesos per a la celebració del V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, que tindrà lloc a Lleida entre el 26 i el 29 de setembre. Una cita que s’ha enfocat aquest any a la lluita contra la despoblació rural, d’aquí el títol: Solucions de l’Enginyeria Agronòmica per al Repte Demogràfic.

L’objectiu, donar claus per frenar la sagnia demogràfica que fueteja el medi rural espanyol mitjançant la creació de riquesa als territoris. Una tasca ingent, a contracorrent dels fluxos migratoris interiors i amb moltes variables sobre les quals es pot treballar.

És fonamental abordar aquest repte. Hi ha en joc el model de producció alimentària i el mode de vida de milions de persones que no es veurien obligades a traslladar-se a la ciutat per la manca d’oportunitats al medi rural. I nosaltres hi tenim molt a dir. Com més enginyers agrònoms siguem al congrés, més enriquidora serà l’experiència.

Sobre aquesta circumstància parla el vídeo promocional del congrés, que ha estat presentat aquesta mateixa setmana. I ens ha semblat molt ajustada la definició que es fa sobre els enginyers i enginyeres agrònomes: som tècnics multiusos de les zones més despoblades.

Font: Web COIAL

Informació V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

Clica aquí per consultar tota la informació del Congrés, així com per inscriure-t’hi.

        

Share This Post