Inici » Àgora » Connexió amb el company Pep Salas als Matins de TV3

Connexió amb el company Pep Salas als Matins de TV3

Connexió amb el company Pep Salas als Matins de TV3

L’enginyer agrònom i doctor en Transició Energètica Pep Salas, apareix als matins de TV3 per parlar sobre la pujada de la factura elèctrica al mes d’abril.

Aquest mes d’abril pujarà el preu de l’energia elèctrica que consumirem això es degut a que a l’octubre el govern espanyol va aprovar la suspensió de l’impost de generació elèctrica, però era una mesura temporal i ara s’acaba.

Per aclarir els dubtes sobre aquest impost al programa Els Matins de TV3 es posen en contacte amb el company Pep Salas, dr. en Transició Energètica per la UPF. La presentadora del programa, Lídia Heredía, fa tota una sèrie de preguntes sobre aquesta pujada al preu de l’energia elèctrica del mes d’abril a l’expert en energia. Citem textualment les paraules de Salas:

“el que acaba condicionant el preu de l’energia és múltiple, hi ha molts factors, (…). El que és indubtable és que l’impost sobre la generació, era un impost sobre tota la producció d’energia elèctrica per tant un impost que s’aplica a les companyies generadores i que traslladen directament en el preu.”

L’entrevista té una durada d’uns 20 minuts i es tracten temes molt interessants en quan la factura de llum.

Si voleu veure l’entrevista completa us deixem el vídeo, a continuació.

 

Font: Els Matins TV3

Share This Post