Inici » Àgora » Contacte amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona per establir sinèrgies

Contacte amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona per establir sinèrgies

Contacte amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona per establir sinèrgies

Reunió amb la Directora de l’ETSEQ, Monsterrat Ferrando, i la coordinadora MENAG a la URV, Carme Güell

Seguint la roda de contactes amb les Universitats que participen en el Màster Interuniversitari d’Enginyeria Agronòmica (MENAG), el dia 24 de març la degana, Conxita Villar, el delegat del Col·legi a Tarragona, Joan Viñas i la secretaria tècnica, Maria Jesus Ortiz, es van reunir amb la Directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Monsterrat Ferrando i la coordinadora de la participació de la URV al MENAG, Carme Güell.

En aquesta reunió, es va aprofitar per a presentar la nova Junta del Col·legi i posar en comú algunes qüestions relacionades amb la titulació i la professió. Així mateix, es va coincidir en la voluntat de promocionar la figura i els estudis d’enginyer agrònom per a fomentar la vocació. En aquest sentit, ambdues institucions es van posar a disposició per col·laborar en l’organització de xerrades i actuacions per a que els estudiants coneguin millor aquesta opció acadèmica i professional.

D’altra banda, des del Col·legi es va posar en coneixement de l’Universitat l’organització del proper Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, que tindrà lloc a Lleida al 2022 i que serà una bona oportunitat per a col·laborar i donar a conèixer l’enginyeria agronòmica.

En resum, va ser una trobada molt profitosa en la que es van compartir impressions sobre l’actualitat dels estudis relacionats amb l’àmbit agroalimentari que imparteix la Universitat Rovira i Virgili i es van començar a traçar línies de col·laboració per afavorir als estudiants i professionals.

Share This Post