Inici » Àgora » Debat Agroalimentari sobre Economia Circular a Lleida TV amb la delegada de Lleida, Conxita Villar

Debat Agroalimentari sobre Economia Circular a Lleida TV amb la delegada de Lleida, Conxita Villar

Debat Agroalimentari sobre Economia Circular a Lleida TV amb la delegada de Lleida, Conxita Villar

Programa emès el dissabte 5 de novembre de 2016

Entrevista a delegada de Lleida, Conxita Villar i taula rodona amb els experts: el company Domènec Vila de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Montse Castillo de RepaQ Packaging Consulting i Lluís Martín de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida.

Entrevista a delegada de Lleida, Conxita Villar i taula rodona amb els experts: el company Domènec Vila de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Montse Castillo de RepaQ Packaging Consulting i Lluís Martín de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de Lleida.

Economia circular, el futur de l’agricultura i la ramaderia.
El debat de Lleida Activa

05/11/2016

N’havien sentit mai a parlar, de l’economia circular? Doncs atenció, perquè se’n parlarà, i molt, d’aquí en endavant…

Uns quants elements per situar-nos: Saben que el 10% de la població mundial consumeix -consumim- ella soleta el 80% dels recursos del planeta? Saben per exemple que el plàstic s’ha convertit en un element contaminant de primer ordre en l’agricultura? Saben també que la safata de poliestiré, aquest plàstic blanc que sembla suro i que, plenes d’aliments, inunden els supermercats, s’ha prohibit a Nova York? Saben que la Comissió Europea, la Unió Europea i la mateixa Generalitat s’han decidit a impulsar l’economia verda, l’economia circular a les empreses, amb dotacions de molts i molts milions d’euros?

Doncs ja ens podem començar a preparar, perquè reciclar, reutilitzar, residu zero i altres mots que fins ara sembla que només empren els ecologistes, els haurem de verbalitzar cada dia, especialment al món agroalimentari, base, no ho oblidem, de l’economia lleidatana.

Per parlar doncs d’agroalimentació i de l’economia circular que l’envoltarà ben aviat, hem convidat avui al nostre programa unes quantes persones que ja fa temps que hi estan treballant, en aquest compromís amb els minvants recursos del nostre planeta. Una d’aquestes persones és la delegada a Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, la Conxita Villar.

Informació relacionada

Share This Post