Inici » Àgora » AgroBank fa entrega d’un reconeixement al COEAC, en motiu del seu 70è aniversari

AgroBank fa entrega d’un reconeixement al COEAC, en motiu del seu 70è aniversari

AgroBank fa entrega d’un reconeixement al COEAC, en motiu del seu 70è aniversari

La jornada d’Agrobank d’enguany ha tingut lloc aquest 17 d’octubre, a la Llotja de Lleida, i ha comptat amb la participació de la degana Conxita Villar i dels companys Ignasi Servià i Josep Maria Montull.

El títol de la jornada era Avançant cap a un sistema agroalimentari eficient, i es tractava d’una trobada entre professionals i experts del món agroalimentari, amb l’objectiu de posar de manifest la necessitat de fer un esforç d’innovació en el sector agroalimentari, que contribueixi a fer-lo més eficient, sostenible i resilient.

Reconeixement al COEAC pels seus 70 anys, a la jornada Agrobank

La degana Conxita Villar va recollir, durant la jornada, un reconeixement al Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), en commemoració del seu 70è aniversariVan fer entrega d’aquest distintiu la directora d’Agrobank a la territorial de Catalunya, CarinaTermens, i el director d’Agrobank, Jaime Campos.

Els companys Ignasi Servià i Josep Maria Montull participen en una taula rodona de la jornada Agrobank

A banda de la participació de la degana, la jornada va comptar amb les ponències dels companys Ignasi Servià i Josep Maria Montull, ambdues incloses dins de la taula rodona Un univers al teu servei. Els companys van tractar el tema de les noves tecnologies en els sectors de regadius i de fitosanitaris (digitalització, programes de prediccions…).

   

Share This Post