Inici » Àgora » “Aigua: coneixement, consens i coratge”, article signat, entre d’altres, per la degana Conxita Villar

“Aigua: coneixement, consens i coratge”, article signat, entre d’altres, per la degana Conxita Villar

“Aigua: coneixement, consens i coratge”, article signat, entre d’altres, per la degana Conxita Villar

La nostra degana, Conxita Villar, com a representant del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms, juntament amb els degans dels Col·legis professionals d’Enginyers Industrials, d’Enginyers de Camins, Canals i Ports i d’Economistes signen conjuntament l’article Aigua: coneixement, consens i coratge publicat al diari La Vanguardia, el dia 21/11/2023.

Aquesta és una actuació emmarcada dins de la col·laboració dels quatre Col·legis en el si del recentment constituït Observatori Intercol·legial de l’Aigua de Catalunya.

Aquest observatori ha estat creat recentment a causa de la situació de crisi climàtica i forta sequera que estem vivint. Els quatre Col·legis col·laboren conjuntament per a fer una reflexió conjunta amb l’objectiu de compartir diagnòstic i solucions estructurals per la millora de la gestió de l’aigua a Catalunya, en un context de clima més sec, amb pluges més irregulars i amb episodis meteorològics extrems, i amb la finalitat de constituir un Observatori Intercol·legial de l’Aigua de Catalunya que serveixi també per a consensuar posicionaments envers la problemàtica de la gestió de l’aigua.

A més, dins d’aquesta col·laboració s’han creat diferents Grups de treball per a parlar, debatre i tractar les diferents problemàtiques relacionades amb la matèria.

Llegeix l’article al següent enllaç: Agua: conocimiento, consenso y coraje

DOCUMENTACIÓ RELACIONADA

 

Share This Post