Inici » Àgora » “e-Agricultura a vista d’ocell” Presentació del treball de recerca de tres alumnes de batxillerat

“e-Agricultura a vista d’ocell” Presentació del treball de recerca de tres alumnes de batxillerat

“e-Agricultura a vista d’ocell” Presentació del treball de recerca de tres alumnes de batxillerat
Fotografia: els alumnes durant la exposició oral del treball "e-Agricultura a vista d'ocell". Font: Marc Pérez

Els alumnes de batxillerat Manuel Martínez, Marc Pérez i Joan Viñallonga de l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, van presentar el seu treball de recerca titulat “e-Agricultura a vista d’ocell”

El treball va consistir en la captura d’imatges d’una zona d’horta a Gallecs mitjançant un dron amb càmera multibanda, recollida i anàlisi amb el programa QGIS, i la interpretació de la informació que van obtenir. Una mostra més de la funcionalitat que pot oferir la digitalització en el camp de l’agricultura.

Fotografia: dron amb càmera multibanda utilitzat en la recerca

La presentació va tenir lloc al saló d’actes de l’Escola el dia 18 de desembre, a la que va assistir el company Fran Garcia qui els va assessorar com a professional expert en agricultura 4.0, durant la redacció del treball. Els alumnes van participar en el programa de suport als treballs de recerca a batxillerat que ofereix el Col·legi.

Des del Col·legi es vol felicitar als alumnes per la recerca que han dut a terme, i animar-los a continuar treballant en la millora de l’eficiència al sector de l’agroalimentació.

Informació adicional

Share This Post