Inici » Àgora » Suport als treballs de recerca a Batxillerat

Suport als treballs de recerca a Batxillerat

Suport als treballs de recerca a Batxillerat

El Col·legi rep als alumnes de batxillerat interessats en fer els seus treballs de recerca vinculats al món de l’agroalimentació

Des de que es va posar en marxa el programa de Suport als treballs de recerca a batxillerat  varis alumnes han fet arribar sol·licituds, buscant l’ajuda d’experts en els temes que tracten als seus treballs de recerca relacionats amb l’agricultura, el medi ambient, la investigació, entre altres.

Els alumnes reben assistència per part d’enginyers agrònoms voluntaris i especialitzats en la qüestió que tracten.

Un exemple és el dels alumnes de l’escola de Sant Gervasi de Mollet del Vallès, que varen contactar el Col·legi sol·licitant un professional expert en agricultura de precissió, per això es va buscar algú adient. Finalment, el company Fran Garcia, especialitzat en el tema, es va reunir aquesta setmana amb els tres estudiants de batxillerat per parlar sobre el projecte que estan duent a terme. El company els va donar algunes pautes a seguir i resol els dubtes que els puguin sorgir durant el procés d’investigació. Aquests alumnes estan fent un interessant estudi sobre teledetecció que de ben segur els obrirà moltes portes per al seu futur professional.

El Col·legi és una eina per poder conectar estudiants amb vocació amb companys i companyes que estan al dia al sector agroalimentari i resta a la disposició dels alumnes que ho sol·licitin.

Informació relacionada

Propostes de suport als treballs de recerca a batxillerat

 

Share This Post