Inici » Àgora » L’ETSEA rep el II Premi d’ANIA a l’Excel·lència, en motiu dels seus 50 anys d’història

L’ETSEA rep el II Premi d’ANIA a l’Excel·lència, en motiu dels seus 50 anys d’història

L’ETSEA rep el II Premi d’ANIA a l’Excel·lència, en motiu dels seus 50 anys d’història

Enguany, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida celebra els seus 50 anys d’història, i coincidint amb aquesta celebració, el company Jordi Graell, director de l’Escola, va recollir el passat 28 de setembre de 2022 el II Premi d’ANIA a l’Excel·lència, durant l’acte de clausura del V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, celebrat a Lleida.

El Premi vol reconèixer a l’ETSEA la formació i promoció de l’àmbit de l’enginyeria agrària, durant tots aquests anys, agraint la feina feta a tot el personal docent del centre durant aquestes cinc dècades. Per això, la Presidenta d’ANIA Mª Cruz Díaz també va demanar al company Jaume Porta, exdirector de l’Escola, que estigués present durant l’entrega del premi. L’encarregat de fer l’entrega del guardó va ser el Ministre del MAPA Luis Planas Puchades, juntament amb la Presidenta d’ANIA.

El company Jordi Graell va fer un parlament, agraint a totes les persones que han col·laborat i col·laboren amb l’ETSEA, i dient que continuaran treballant per seguir formant als professionals del sector, de la millor manera possible.

Share This Post