Inici » Àgora » Visita de la degana i la secretària tècnica a l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG)

Visita de la degana i la secretària tècnica a l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG)

Visita de la degana i la secretària tècnica a l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG)

Un any més, aquest 19 d’abril, el Col·legi ha visitat l’alumnat del Màster Interuniversitari d’Enginyeria Agronòmica (MENAG) amb l’objectiu de mantenir un estret contacte amb l’Escola i amb els estudiants del Màster. En aquesta sessió, en representació del Col·legi, hi han assistit la degana Conxita Villar i la secretària tècnica Maria Jesus Ortiz.

La companya Astrid Ballesta, coordinadora del màster, ha fet la introducció de la sessió, amb les oportunes aportacions, i ha agraït la visita tant a la degana com a la secretària tècnica. A continuació, la degana ha donat l’enhorabona als estudiants per haver escollit una professió que té molt de futur, i ha iniciat la presentació dels continguts.

Inicialment, s’ha fet un repàs de les possibilitats que ofereix la titulació d’enginyeria agronòmica i un resum del panorama laboral actual al sector, en el qual falten enginyers i enginyeres agrònomes. En aquest sentit, la degana ha incidit en la importància de promocionar la professió i ha explicat el paper que té el Col·legi en relació amb aquesta tasca.

Així mateix, s’ha destacat la vinculació directa que té el COEAC amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com els serveis que ofereix el Col·legi als preassociats, preassociades, col·legiats i col·legiades.

Finalment, entre l’alumnat i les representants del COEAC s’ha fet un intercanvi d’impressions i s’han resolt els dubtes que han pogut sorgir durant la presentació. Ambdues parts han afirmat que ha sigut una trobada molt productiva.

       

Share This Post