Aquest mes de juny, el delegat de Tarragona, Joan Viñas, el vocal de Tarragona, Carlos Pablo Ferré i el company Vicenç Ferré, van reunir-se amb Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement a l’Ajuntament de Reus, i Eduard Vicente, director de Serveis a les Empreses a REDESSA, amb l’objectiu de tancar un acord de col·laboració entre el Hub Foodtech & Nutrition i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC).
Aquest hub té com a objectiu principal impulsar la innovació tecnològica en la indústria alimentària, promovent la creació de nous productes, serveis i processos que millorin la sostenibilitat, l’eficiència i la qualitat en la cadena de valor alimentària.
D’aquesta manera, el COEAC s’adhereix a una iniciativa que permetrà al Col·legi estar en contacte amb un centre de desenvolupament agroalimentari i empresarial a la zona de Tarragona, amb el qual podrà establir sinergies i cercar línies de col·laboració beneficioses per ambdues institucions.
Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Reus a través de l’empresa municipal REDESSA, el Clúster TIC, el Centre Tecnològic Eurecat, la Diputació de Tarragona i Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, IRTA i ACCIÓ.
Enllaços relacionats