Inici » Àgora » EL COL·LEGI PARTICIPA EN L’ORGANITZACIÓ DEL CONGRÉS DEL SECTOR PORCÍ: 333 EXPERIENCE

EL COL·LEGI PARTICIPA EN L’ORGANITZACIÓ DEL CONGRÉS DEL SECTOR PORCÍ: 333 EXPERIENCE

EL COL·LEGI PARTICIPA EN L’ORGANITZACIÓ DEL CONGRÉS DEL SECTOR PORCÍ: 333 EXPERIENCE

El Col·legi, com a coorganitzador, va estar present a l’acte d’inauguració.

El Col·legi ha format part, per segon any consecutiu, de l’organització del Congrés del Sector Porcí que ha tingut lloc els dies 15 i 16 de novembre al Palau de Congressos La Llotja de Lleida, el qual també ha estat possible seguir en línia des de casa.

La degana del COEACConxita Villar, va participar en l’acte d’inauguració del Congrés, en el qual, a més d’agrair als organitzadors que comptin amb la col·laboració dels col·legis professionals, va assenyalar, entre d’altres, que era de gran importància portar a terme aquest tipus de congressos, ja que són els que permeten visibilitzar la professió i tot el que s’està fent per millorar l’eficiència i ser més sostenibles, així com la importància de comunicar-ho i donar-ho a conèixer a la societat.

Les insta·lacions i medi ambient en el sector porcí

El tema tractat en aquesta segona edició ha estat les Instal·lacions i medi ambient en el sector porcí.

Més de 30 experts, entre ponents i moderadors, han exposat durant aquests dos dies els seus coneixements i experiències en diverses sessions i taules rodones. Durant el primer dia, es van tractar qüestions com la nova normativa sobre benestar animal, quins són els principals desafiaments i dubtes davant de nous projectes de construcció de granges porcines i quin tipus d’instal·lacions busquen les empreses, així com estudis de cas sobre MTDs. El segon dia, es van abordar temes com la valorització dels purins, experiències de camp relatives a la producció de biogàs, descarbonització de les granges i noves eines disponibles per a la gestió dels purins i les seves emissions.

El congrés ha comptat amb l’assistència de més de 600 persones, un 55% ho han fet de forma presencial i el 45% en línia. En general la valoració ha estat molt positiva i ha estat una oportunitat per a compartir experiències i coneixements i proporcionar solucions als reptes del sector porcí.

 DOCUMENTACIÓ RELACIONADA

   

Share This Post