Inici » Àgora » Els Enginyers Agrònoms de Catalunya presents a l’acte d’inauguració del 50è aniversari de l’ETSEA

Els Enginyers Agrònoms de Catalunya presents a l’acte d’inauguració del 50è aniversari de l’ETSEA

Els Enginyers Agrònoms de Catalunya presents a l’acte d’inauguració del 50è aniversari de l’ETSEA

L’ETSEA celebra enguany el 50è aniversari de la seva obertura. L’acte inaugural d’aquesta celebració va tenir lloc el passat divendres 18 de novembre.

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, com a entitat col·laboradora del 50è aniversari de l’ETSEA, va ser present a l’acte, amb representants de la Junta de Govern (la degana Conxita Villar i el delegat de Lleida Domènec Vila), que van coincidir amb altres companys i companyes que hi eren com a assistents.

A més, a la taula presidencial de l’acte, hi van participar dos companys enginyers agrònoms amb els respectius parlaments: el mateix director de l’Escola Jordi Graell i el secretari d’Alimentació de la Generalitat de Catalunya Carme Mòdol, exalumne de l’ETSEA.

50 anys de l’ETSEA

El 20 de novembre de 1972, fa exactament 50 anys, van començar les classes del primer curs d’Enginyeria Tècnica Agrícola a l’edifici de la Granja-Escola que la Diputació de Lleida tenia a la carretera d’Osca.

Actualment, amb 1.300 estudiants, 169 professors permanents, 100 a temps parcial, 70 PAS (personal d’administració i serveis) i diversos edificis per a la docència i la recerca, al centre es poden cursar 4 graus, 2 dobles graus i 9 màsters. Entre ells, el màster en Enginyeria Agronòmica, que és l’únic a Catalunya que habilita per exercir la professió d’enginyer o enginyera agrònoma

El programa d’activitats acadèmiques, científiques, culturals i socials dels 50 anys de l’ETSEA continuarà fins el novembre de 2023. Inclou propostes tan variades com un concurs de fotografia, la plantació d’un arbre, trobades d’exalumnes, una cervesa commemorativa i una edició especial de l’Agrònom de Ferro, entre altres.

Font: Web ETSEA

Us deixem el vídeo de l’acte inaugural:

Més informació 

       

Share This Post