Inici » Àgora » Enquesta sobre les competències digitals dels enginyers i enginyeres a nivell estatal

Enquesta sobre les competències digitals dels enginyers i enginyeres a nivell estatal

Enquesta sobre les competències digitals dels enginyers i enginyeres a nivell estatal

Enquesta sobre les competències digitals dels enginyers i enginyeres

L’Institut de l’Enginyeria d’Espanya (IIE), mitjançant el seu comitè de Societat Digital, té molt d’interès per conèixer l’abast real de la bretxa digital a l’Estat Espanyol i, també, vol conèixer el grau de capacitació i desenvolupament al món digital dels enginyers i enginyeres, com un factor que, presumiblement, influeixi en la implantació de noves tecnologies, de la indústria 4.0. A aquest efecte, s’ha preparat una enquesta els resultats de la qual puguin aportar informació rellevant sobre l’assumpte.

Als participants que ho desitgin, se’ls ofereix la possibilitat de rebre, sense cap càrrec, un informe confidencial personalitzat. Així, qui vulgui, podrà conèixer la posició que ocupa, en comparar les competències digitals amb les de la resta dels enginyers i enginyeres.

L’univers de l’estudi el constitueixen les enginyeres i enginyers que pertanyen a les respectives associacions d’enginyers i enginyeres de les diferents branques. Les conclusions de l’estudi es faran públiques per mitjà de l’Institut de l’Enginyeria d’Espanya.

Enllaç per respondre l’enquesta

També està disponible el codi QR següent per accedir a l’enquesta:

Share This Post