Compartim amb vosaltres l’entrevista publicada a “Fulls d’Enginyeria“, publicació digital elaborada des de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC) i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COIEC), amb motiu de la participació del company Joan Girona, enginyer agrònom i membre de la Comissió de l’Aigua del COEAC i membre de l’Observatori Intercol·legial de l’Aigua, en la Jornada “De l’aigua meteorològica a l’aigua nova. Obligats a la transició hídrica” que va tenir lloc el dia 21 de febrer a Girona.
En aquesta jornada organitzada per l’Observatori Intercol·legial de l’Aigua, el company Joan Girona parla sobre les Eines tecnològiques per a produir més aliments amb menys aigua. Girona té clar que cal conscienciar la societat de l’aigua que requereixen els aliments i, en paral·lel, guanyar eficiència al camp: “Hem de poder produir el 50% del que mengem amb la mateixa aigua”.
Per accedir a l’entrevista completa, fes click aquí.