Inici » Àgora » Entrevista a la degana Conxita Villar i la tresorera Paquita Escoi, sobre el V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

Entrevista a la degana Conxita Villar i la tresorera Paquita Escoi, sobre el V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

Entrevista a la degana Conxita Villar i la tresorera Paquita Escoi, sobre el V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms

La degana Conxita Villar i la tresorera Paquita Escoi van participar com a convidades al programa “A Diari” de Lleida TV, emès el passat dijous 22 de setembre, per parlar sobre el V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms que se celebra a Lleida la setmana vinent, els dies 26, 27, 28 i 29 de setembre.

L’ENTREVISTA

Clica aquí per veure l’entrevista (del minut 3:15 fins al 20:06)

Villar i Escoi parlen de l’intercanvi d’experiències que es farà al Congrés així com l’objectiu d’arribar a unes conclusions que permetin una evolució del sector, encarada sobretot a evitar el despoblament rural i aconseguir un sector agroalimentari sostenible.

La degana diu que “amb tot el tema de la digitalització i l’economia circular, hi ha molta feina a fer. Es pot aconseguir producció agroalimentària tenint en compte tots aquests reptes planetaris”.

Paquita Escoi explica quina serà la seva presentació al Congrés, que està relacionada amb el Big Data. La tresorera també diu que “ara ja ens hem posat unes ulleres que ja no ens podem treure en cap moment, que són les ulleres de la sostenibilitat i de les persones que viuen al territori“.

A més a més, les companyes parlen del programa del Congrés a grans trets, començant per la inauguració i acabant per les visites tècniques. I també expliquen que l’experiència serà molt enriquidora perquè tot el que es parli ho podran aplicar al dia a dia, tenint en compte l’enfocament cap a la sostenibilitat. Gràcies a la ciència i la tecnologia, les coses es poden fer millor.

     

Share This Post