Inici » Àgora » Guies per a l’adaptació al risc d’inundació de diferents sectors i usos; entre ells, el sector agrícola i ramader

Guies per a l’adaptació al risc d’inundació de diferents sectors i usos; entre ells, el sector agrícola i ramader

Guies per a l’adaptació al risc d’inundació de diferents sectors i usos; entre ells, el sector agrícola i ramader

Les inundacions són la catàstrofe natural que més danys produeix anualment al món, també a Espanya. En l’àmbit de la UE, la Directiva 2007/60/CE sobre l’avaluació i la gestió de les inundacions (Directiva d’Inundacions) és l’instrument per gestionar aquest risc i reduir els impactes negatius que produeix sobre la salut, l’activitat econòmica, el patrimoni i el medi ambient. Les inundacions són també fenòmens naturals que, en gran part de les ocasions, no es poden evitar i, per això, cal gestionar-ne el risc associat mitjançant una planificació adequada.

Referent a això, la Direcció General de l’Aigua del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (DGA) ha elaborat una col·lecció de guies per a l’adaptació al risc d’inundació de diferents sectors i usos; entre ells, el sector agrícola i ramader.

Guies

Aquestes guies estan disponibles a la web del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico i ja s’han aplicat a diversos exemples pilot.

 

Share This Post