Inici » Àgora » JUNTA/ASSEMBLEA GENERAL D’ENGINYERS AGRÒNOMS I ACTE D’ENTREGA DE PREMIS I DISTINCIONS 2021 VIRTUAL

JUNTA/ASSEMBLEA GENERAL D’ENGINYERS AGRÒNOMS I ACTE D’ENTREGA DE PREMIS I DISTINCIONS 2021 VIRTUAL

JUNTA/ASSEMBLEA GENERAL D’ENGINYERS AGRÒNOMS I ACTE D’ENTREGA DE PREMIS I DISTINCIONS 2021 VIRTUAL

El passat divendres 17 de desembre els i les Enginyeres Agrònomes ens vam reunir per a comentar l’actualitat del col·lectiu i fer entrega dels premis i distincions que atorga el Col·legi d’Enginyers Agrònoms.

Aquest any, la Junta/Assemblea General d’aquest desembre de 2021, es va convocar de forma presencial, però a causa de l’empitjorament de l’estat de la pandèmia de la Covid-19, finalment es va celebrar de manera virtual.

A la reunió, hi van assistir una setantena de persones col·legiades. Les juntes general són sempre uns espai per retrobar-nos amb companys de professió.

REUNIÓ DE LA JUNTA/ASSEMBLEA GENERAL

Es va iniciar la junta general amb el vídeo divulgatiu de la professió d’Enginyeria Agronòmica: “L’Enginyeria que alimenta el Món”

En segon lloc, la Degana Conxita Villar va presentar a l’actual Junta de govern i a la comissió permanent. També va exposar les línies estratègiques a seguir: relacions, comunicació i serveis col·legials.

Seguidament, la tresorera del Col·legi d’Enginyers Agrònoms Paquita Escoi, va presentar els pressupostos del col·legi i associació per a l’any 2022, els quals es van aprovar per una unanimitat.

Finalment, per finalitzar la Junta/Assemblea general Ordinària va acordar nomenar a la companya Silvia Burés Pastor, col·legiada d’honor per la seva dedicació en el col·legi/associació com a degana/presidenta durant vuit anys.

Imagen

La degana Conxita Villar, presentant a la junta de govern.

ACTE D’ENTREGA DE PREMIS I DISTINCIONS 2021

Després de la reunió de la Junta General la secretaria Arturo Sanchez, va donar pas a la cerimònia de lliurament dels premis i distincions que ha organitzat el Col·legi durant aquest any.

Benvinguda als nous col·legiats

En primer lloc, la membre de la junta de govern Mercè Raventós, va donar la benvinguda a les persones col·legiades en aquest últim any, i els mateixos van poder presentar-se.

IV Premi d’excel·lència al millor treball final del màster en Enginyeria Agronòmica

Per quart any consecutiu, el Col·legi amb el patrocini de l’IRTA va convocar el premi aquest premi de reconeixement al talent dels nous enginyers i enginyeres agrònomes, premiant l’excel·lència dels Treball Finals del Màster en Enginyeria Agronòmica. El Director Científic de l’IRTA, Jordi Garcia Mas, va presentar a la guanyadora del premi, Maria Serret, que va fer una breu ponència sobre el seu treball:

“Projecte d’un celler amb capacitat de 60.000 kg de raïm al terme municipal de Verdú (Lleida), pertanyent a la D.O. Costers del Segre.

Agraïm a l’IRTA pel patrocini del premi, i a Jordi Garcia Mas per a l’assistència i l’entrega del premi i felicitem a Maria Serret Martí per el seu projecte.

Imagen

Maria Serret Martí, guanyadora del IV premi d’excel·lencia al millor Treball Final de Màster.

 

Llegeix més informació sobre el lliurament del premi aquí.

IV Concurs de fotografia

Tot seguit, es van presentar les fotografies guanyadores i finalistes del IV Concurs de Fotografia del COEAC.

Pots trobar totes les fotografies guanyadores i finalistes aquí.

Imagen

Fotografia guanyadora i finalistes del IV concurs de fotografia.

Moltes gràcies a totes les persones col·legiades i preassociades que heu participat i felicitats al guanyador i als finalistes.

Distinció als 50 anys de col·legiació

En quart lloc, Josep Maria Dilmé va informar i homenatjar als col·legiats de 50 anys. Els homenejats van ser:

  • Baltasar Parera Coll
  • Antoni de Planell Serra
  • Enric Fonts Martí
  • Juan Antonio Martín Sánchez
  • Carlos Castilla López.

Moltes gràcies a tots els homenejats per tants anys de dedicació de la professió.

IV Gent per canviar el Món

Aquest any es va atorgar per quarta vegada la distinció “Gent per canviar el Món”. Aquesta és una distinció que valora la feina i la trajectòria de les persones que treballen per millorar el dia a dia de les persones i el medi ambient, donant valor a l’Enginyeria Agronòmica.

El guardó aquest any va ser entregat a Marta Puyuelo, que treballa a Pepsico Iberia, per la seva trajectòria i valors mostrats en matèria de comunicació sostenibilitat i RSC.

Imagen

Marta Puyuelo, recollint el IV premi: Gent per Canviar el Món

Llegeix més informació sobre el lliurament del premi aquí.

Moltes gràcies a la Marta per la seva labor com a Enginyera Agrònoma i per les seves paraules durant l’acte.

II Premi Alimentem el Món

El Col·legi amb el patrocini econòmic de Caixa d’Enginyers va organitzar aquest any la segona edició , per a reconèixer projectes o iniciatives que fomentin el desenvolupament sostenible al sector agroalimentari.

Per tal d’anunciar la candidatura guanyadora d’aquest any ens va acompanya Eduard Barcons de la Caixa d’Enginyers qui va pronunciar unes paraules i va atorgar el guardó al projecte:

“Agroparc Penedès, clúster Agroalimentari Sostenible i Circular.”

Josep Ametller, conseller delegat i cofundador del grup Ametller Origen, va recollir el premi i ha agraït al jurat el reconeixement públic a l’Agroparc Penedès.

Imagen

Josep Ametller, recollint el premi Alimentem el Món per el projecte: AGROPARC PENEDÈS

Felicitats a Ametller Origen per el seu projecte Agroparc Penedès.

Llegeix més informació sobre el premi Alimentem el Món aquí.

 

 

Share This Post