Inici » Àgora » Reviu la Junta i Assemblea General de juny d’Enginyers Agrònoms

Reviu la Junta i Assemblea General de juny d’Enginyers Agrònoms

Reviu la Junta i Assemblea General de juny d’Enginyers Agrònoms

El dijous 10 de juny els enginyers i enginyeres agrònoms ens vam reunir en línia per fer el repàs del primer semestre de l’any. Una cinquantena de col·legiats i col·legiades vam retrobar-nos telemàticament per tal que la Junta de Govern fés un repàs i comentàs l’actualitat i perspectives del col·lectiu en una reunió que va ser molt interessant ja que vam comptar amb la ponència de la companya Anna Palli, Corporate Management a l’IRTA.

Reunió de la Junta i Assemblea General

A la reunió de la Junta i Assemblea General d’Enginyers Agrònoms, conduida pel secretari Arturo Sánchez, la degana Conxita Villar va donar la benvinguda i va aprofitar per presentar de nou als membres que formen la nova Junta de Govern, constituida el mes de gener d’aquest any. A més, va comunicar la cessió de la vocalia d’empresa.

Tot seguit, va donar compte de les principals actuacions, que han tingut lloc aquest primer semestre de 2021, i altres en les quals s’està treballant,  com l’enfocament de les accions del Col·legi i Associació cap a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per il·lustrar aquesta part, es va reproduir el següent vídeo recull:

Estat de comptes 2020

Com cada any, en aquesta Junta, la tresorera Paquita Escoi fa un resum del tancament de l’exercici anterior. En aquest cas, després de comunicar el balanç econòmic, la Junta General va aprovar per unanimitat el tancament de l’estat de comptes de 2020.

Experiències compartides

“Els reptes de futur i la transformació dels sistemes alimentaris”

La companya Anna Palli, Corporate Management a l’IRTA, va compartir una ponència sobre innovació que va interessar molt als assitents i va obrir un debat posterior sobre el nou enfocament dels sistemes alimentaris i el paper que tenim com enginyers i enginyeres agrònoms. La pots tornar a veure a continuació:

Vídeo

Documentació en PDF

Ponència Anna Palli (en format PDF)

Moltes gràcies a tots els participants! Continuem treballant per comunicar l’importància de la nostra professió!

Share This Post