Inici » Àgora » El CGCOIA i ANIA col·laboren a la campanya “Si yo no produzco, tú no comes”

El CGCOIA i ANIA col·laboren a la campanya “Si yo no produzco, tú no comes”

El CGCOIA i ANIA col·laboren a la campanya “Si yo no produzco, tú no comes”

El COEAC forma part del CGCOIA i d’ANIA, ambdós col·laboradors de la campanya “Si yo no produzco, tú no comes”, donada la importància d’aquesta acció, que posa en valor el sector agroalimentari, i l’efecte que se’n preveu quant a visibilitat. Des de les dues organitzacions, s’ha cregut important donar suport a una campanya com aquesta, que destaca el paper del sector agroalimentari dins de la societat.

Els productors d’aliments llancen un crowdfunding el Dia Mundial de l’Alimentació

  • La iniciativa, organitzada per Agrifood Comunicació i Cooperatives Agroalimentàries d’Espanya, s’emmarca en la campanya “Si jo no produeixo, tu no menges” que té com a objectiu posar en valor el sector alimentari i conscienciar la societat de la seva importància per al proveïment de la població.
  • Després d’haver estat declarats essencials durant la pandèmia de la COVID-19, els productors d’aliments se senten infravalorats i volen escriure el seu relat, ja que la societat urbana no coneix la realitat del medi rural i per tant no valora la seva feina.
  • La campanya va començar ahir, Dia Mundial de l’Alimentació, amb el desplegament d’una lona al centre de Madrid per captar l’atenció de la societat i aconseguir fons per desenvolupar una sèrie d’accions que facin visible el sector mitjançant una campanya de crowdfunding.

Fins ara, són trenta les empreses que donen suport a aquesta iniciativa, com són: Elanco, Trops, Central Lechera, Fòrum Interalimentari, Consell General de Col·legis Veterinaris d’Espanya, Colvema, Huercasa, Bayer, Acor, Agragex, Aseacam, Interpalm, Urcacyl, Emcesa, Topigs Norsvin, Cooperatives Agroalimentàries de Castella-la Manxa, CarniMad, Anove, Okin, AgroBank, 5 al dia, Rijk Zwaan Ibèrica, Cepesca, Cooperatives Agroalimentàries Illes Balears, Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms, SIG Iberia, Octaviano Palomo, Pesca Espanya, Selectos de Castilla i l’Associació Nacional d’Enginyers Agrònoms.

Més informació

Pàgina web www.siyonoproduzcotunocomes.com o al telèfon 91 721 79 29.

   

Share This Post