Inici » Àgora » L’OCCC publica el Cinquè informe de progrés a Catalunya sobre els objectius de Kyoto

L’OCCC publica el Cinquè informe de progrés a Catalunya sobre els objectius de Kyoto

L’OCCC publica el Cinquè informe de progrés a Catalunya sobre els objectius de Kyoto

El document presenta la situació actual en matèria d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle a Catalunya, des del 1990 fins al 2012

Aquest document, el Cinquè informe de progrés a Catalunya sobre els objectius de Kyoto, és el cinquè i últim volum de la sèrie creada l’any 2010, quan es va iniciar la publicació dels 5 informes de progrés a Catalunya, un per a cada any del Període de Kyoto.

Com en els anteriors volums, aquest document presenta la situació actual en matèria d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) a Catalunya i una anàlisi comparativa amb la situació a Espanya i a la Unió Europea. En aquest document s’analitzen les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) a Catalunya, des del 1990 fins al 2012, comprenent les emissions durant tot el període del Protocol de Kyoto (2008-2012).

Aquest informe té 5 capítols i un resum executiu que sintetitza les idees principals de l’anàlisi tècnica que s’ha portat a terme. Des de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, esperem que aquest document serveixi al lector per aprofundir en el coneixement sobre l’acció climàtica catalana i sobre el repte de futur que Catalunya ha d’afrontar respecte al canvi climàtic.

Informació relacionada

Share This Post