El Col·legi va organitzar en col·laboració amb el DARP, una jornada sobre les PECT per a millorar la competitivitat dels OOVE de Catalunya
La delegació del Col·legi a Tarragona organitza anualment una jornada de transferència tecnològica en el marc de la Fira de l’Oli Siurana, aquest any es va fer en línia el dia 4 de desembre en col·laboració amb l’Escola Agrària Mas Bové. El company Albert Torredemer va moderar aquesta jornada, que va comptar amb la participació del delegat del Col·legi a Tarragona, Joan Viñas.
El company Joan Viñas, va presentar la jornada i va fer un repàs de les jornades que s’han dut a terme des de l’any 2011 fins a l’actual, que va tractar sobre Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), que han de fer possible disposar de nous equipaments per assolir l’especialització i la competitivitat en el sector agroalimentari. També va introduir el ponent Agustí Romero, investigador a l’IRTA de Mas Bové i membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verge d’Oliva, que va explicar el projecte Nutrisalt (Reus), de valorització de l’OOVE a la cuina mediterrània, i el projecte PECT motors Segarra-Garrigues, aplicacions tecnològiques per a la millora de la qualitat de l’oli d’oliva, en relació amb la implantació dels nous sistemes de regadiu en els cultius existents. Així mateix el company va agraïr als col·laboradors per a poder organitzar conjuntament aquesta jornada any rere any, i la participació al ponent, Agustí Romero.
Si no vas poder assistir, et deixem la gravació de la jornada en vídeo:
Presentació
Descarrega’t el PDF de la Presentació aquí.