Inici » Àgora » Frederic Gómez Pardo rep el VI Premi Gent per Canviar el Món

Frederic Gómez Pardo rep el VI Premi Gent per Canviar el Món

Frederic Gómez Pardo rep el VI Premi Gent per Canviar el Món

El COEAC entrega el VI Premi Gent per Canviar el Món al company Frederic Gómez Pardo

El passat divendres 24 de novembre, a Barcelona, va tenir lloc l’acte de Premis i Distincions 2023 del COEAC, en el marc de l’AgroGala. Entre els diferents guardons, es va fer l’entrega del VI Premi Gent per Canviar el Món.

Gent per Canviar el Món és una distinció que valora el treball i la trajectòria de persones que destaquen per esforçar-se a generar canvis que millorin el dia a dia de la societat i el medi ambient.

Enguany, la persona guardonada amb aquest premi ha estat el company enginyer agrònom Frederic Gómez Pardo, pels seus valors, el seu exemple i el seu vessant altruista i social al voltant de la docència, voluntariat i el seu esforç i dedicació per evitar el malbaratament alimentari.

En Frederic ha dedicat la seva carrera professional a la docència, creant l’escola agrícola de Bell-lloc, per on han passat moltes generacions de ramaders i agricultors, i essent també un dels impulsors de la modernització de moltes explotacions agrícoles de les comarques gironines. El seu vessant altruista i social, el va portar l’any 1988, a ser un dels fundadors del Banc dels Aliments de les Comarques de Girona, el segon banc que es va constituir, després que el de Barcelona s’havia creat poc abans. I pel que fa al col·lectiu sempre ha promogut la vocació entre els més joves i promocionat la professió, a més d’estar sempre molt vinculat al col·legi.

El lliurament del guardó va anar a càrrec del vicedegà Josep Maria Dilmé, qui va presentar el guanyador i li va fer l’entrega de l’estatueta i diploma. A continuació, el company Frederic Gómez, en agraïment al premi va fer un emotiu discurs amb vivències i anècdotes d’aquests últims anys, realçant la feina que es fa des del Banc dels Aliments, destacant la seva contribució social per ajudar a les famílies més necessitades, així com, també, la feina que fem els enginyers agrònoms en tots els vessants mediambientals, econòmics i socials i els reptes que tenim al davant, per acabar agraint al Col·legi el suport que sempre ha rebut.

Després de les sentides paraules, tots els assistents a l’acte li van dedicar una forta ovació, fet que va evidenciar que es tracta d’un merescut reconeixement.

Enhorabona, Frederic, per aquest reconeixement!

Fotografies de l’acte d’entrega de premis

     

Notícies relacionades   

   

Share This Post