Inici » Àgora » Networking Interprofessional #BizBarcelona2019

Networking Interprofessional #BizBarcelona2019

Networking Interprofessional #BizBarcelona2019

Entrevista’t amb empreses i professionals de tots els sectors

El 12 de juny, de 10 a 15 h, al saló BizBarcelona – Recinte firal Montjuïc

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, a través de l’Associació Intercol·legial a la qual pertany, celebrarà el proper 12 de juny, de 10 a 15 hores, al saló BizBarcelona (recinte firal Montjuïc) el Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

PER A COL·LEGIATS I COL·LEGIADES

Els professionals col·legiats tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o d’altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificaciò personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb l’empresa del teu sector o d’altres sectors
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel teu anunci.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS: 7 de juny 

Reserva la teva plaça FENT CLIC AQUÍ

Inscripció ràpida; hola@gettingcontacts.com o Tel. 93 001 44 78

7 dies abans de la Fira rebràs (via e-mail) la teva agenda d’entrevistes personalitzada (podràs fer canvis si ho consideres).

PER A EMPRESES

Les empreses podreu entrevistar a candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cadascun d’ells; tot dins del marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS:  7 de juny

Per participar: inscriu-te FENT CLIC AQUÍ i t’inclourem al llistat d’empreses participants; d’aquesta manera els col·legiats tindran l’oportunitat d’inscriure’s a la teva oferta.

………………………………………………

T’esperem al BIZBarcelona Interprofessional amb gettingcontacts!

L’accés al saló Bizbarcelona serà gratuït per a empreses i candidats participants al Networking (s’enviarà amb l’agenda personalitzada)

Share This Post