Inici » Àgora » NETWORKING PROFESSIONAL: el punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/des i empreses de tots els sectors

NETWORKING PROFESSIONAL: el punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/des i empreses de tots els sectors

NETWORKING PROFESSIONAL: el punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/des i empreses de tots els sectors

Publica gratuïtament la teva oferta de feina o el teu perfil professional i fes contactes de qualitat de manera ràpida, amb la garantia dels Col·legis Professionals.

El teu anunci es publicarà en la web networkingprofessional.cat i durant el saló Bizbarcelona 2020 a través de pantalles digitals i els interessats/des podran contactar amb tu directament i, si és necessari, quedar posteriorment qualsevol altre dia, sense intermediaris. Així de fàcil. 

A més, en el marc del saló Bizbarcelona i el saló de l’Ocupació, el 21 de setembre 2020, de 10 a 14 hores podràs entrevistar-te personalment amb les empreses o els perfils que més t’interessin, amb cita prèvia i amb totes les mesures de seguretat i higiene (aforament limitat per entrevistes in situ).

Més informació aquí

Com funciona?

Tant si ets empresa com professional emplena aquest formulari i el teu anunci es publicarà, gratuïtament, networkingprofessional.cat  i a les pantalles de l’espai de Networking del saló Bizbarcelona 2020.

Informació relacionada

Share This Post