Inici » Àgora » Nota interpretativa en relació a la valoració i requeriments a complir pels femers o basses i per les plantes de tractament de dejeccions i Actualització instrucció núm. 1 (Ubicació)

Nota interpretativa en relació a la valoració i requeriments a complir pels femers o basses i per les plantes de tractament de dejeccions i Actualització instrucció núm. 1 (Ubicació)

Nota interpretativa en relació a la valoració i requeriments a complir pels femers o basses i per les plantes de tractament de dejeccions i Actualització instrucció núm. 1 (Ubicació)

S’ha publicat al web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació:

  • La Nota interpretativa en relació a la valoració i requeriments a complir pels femers o basses i per les plantes de tractament de dejeccions. Aquesta instrucció s’ha elaborat per part de la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia amb l’objectiu d’aclarir i donar transparència en referència al compliment de les condicions de bioseguretat i condicions d’ubicació dels femers o basses i les plantes de tractament de dejeccions, tenint en compte el que estableix el Decret 153/2019, de gestió de la fertilització del sòl i de les dejeccions ramaderes, i el Decret 40/2014 d’ordenació de les explotacions ramaderes, amb una premissa fonamental per a la seva redacció: garantir la sanitat dels animals presents a les granges per als quals pugui representar un risc higienicosanitari aquest tipus d’instal·lacions.
  •   L’actualització de la instrucció núm. 1 (Ubicació). En aquest document s’han inclòs totes les novetats que s’han anat produint els darrers mesos, així com tots els aspectes relacionats amb aquesta matèria que fins ara constaven a diferents instruccions. També s’han inclòs taules de distàncies per a totes les espècies ramaderes, per facilitar la seva consulta.

Documentació relacionada

Més informació

Instruccions i circulars DARP

Share This Post