Inici » Àgora » Dossier Tècnic núm. 103: “Novetats en portaempelts de presseguer”

Dossier Tècnic núm. 103: “Novetats en portaempelts de presseguer”

Dossier Tècnic núm. 103:  “Novetats en portaempelts de presseguer”

El monogràfic pretén oferir informació sobre el potencial del portaempelt en el cultiu del presseguer i el seu efecte sobre la qualitat i la producció de les nostres varietats.

El Dossier Tècnic núm. 103 vol posar en valor la tasca que es realitza des de l’IRTA i altres centres d’investigació així com empreses que treballen en la millora genètica per tal de crear nous portaempelts més adaptats a les diferents produccions del nostre territori i també en la divulgació del coneixement per a millorar la presa de decisions dels titulars de les explotacions agràries.

Els articles d’aquest dossier, molts d’ells de companys enginyers agrònoms, aporten informació sobre la innovació, el comportament agronòmic i les perspectives de futur dels portaempelts de presseguer, la influència del portaempelt en el comportament agronòmic i la qualitat de la varietat, així com la importància de la millora genètica per disposar de portaempelts més adaptats al medi.

El Dossier Tècnic és una publicació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, de universitats i centres de recerca i del sector.

Dossier tècnic núm. 103

Font: RuralCat

Consulta la resta de DOSSIERS TÈCNICS

Share This Post