Inici » Àgora » Obert procés d’inscripció de startups per participar a l’Espai Innova.Cat a Alimentària’24

Obert procés d’inscripció de startups per participar a l’Espai Innova.Cat a Alimentària’24

Obert procés d’inscripció de startups per participar a l’Espai Innova.Cat a Alimentària’24

Obert procés de participació fins el 12 de febrer de 2024

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC), en col·laboració amb l’IRTA, fa una crida a empreses emergents o startups interessades a participar activament a l’Espai Innova.cat en el marc de la Fira Alimentaria’24, amb l’objectiu de reconèixer iniciatives innovadores i contribuir a promoure i consolidar empreses emergents del sector agroalimentari.

Se seleccionaran 20 startups per a participar al Pitching Day, que tindrà lloc el dimarts 19 de març, on podran donar a conèixer el seu projecte, relacionar-se amb inversors i experts de l’àmbit agroalimentari i comptaran amb credencials per accedir a Alimentaria’24. A més a més, d’entre aquestes, es seleccionaran 8 startups que disposaran d’un espai expositiu gratuït durant els quatre dies de la fira.

Si ets una empresa emergent que vols donar a conèixer el teu projecte al mercat, des del DACC i l’IRTA et convidem a participar i a no deixar passar aquesta oportunitat en el marc d’un saló referent a nivell internacional.

Bases de participació

Inscripcions

Termini d’inscripció obert fins el 12 de febrer: enllaç al formulari d’inscripció

Més informació

Per a més informació podeu contactar amb david.pozo@irta.cat

Share This Post