Inici » Àgora » Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) – Actuacions del COEAC per treballar-ne l’assoliment

Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) – Actuacions del COEAC per treballar-ne l’assoliment

Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) – Actuacions del COEAC per treballar-ne l’assoliment

L’enginyeria agronòmica és la professió que alimenta el món. Connecta la ciència, la tecnologia i la natura per aconseguir aliments de qualitat de manera sostenible per fer front als reptes de futur.

Des del camp i fins a la taula, en la innovació, la recerca, la formació, la gestió, la direcció i la coordinació d’aquesta cadena agroalimentària hi ha enginyers i enginyeres agrònomes que desenvolupen les seves tasques. La nostra formació transversal ens dona la versatilitat que ens permet ocupar aquestes diferents tasques.

Sota el lema podem canviar el món, posem de manifest que, amb aquestes aptituds i com a col·lectiu, podem aportar el coneixement necessari per canviar el món a millor. Hem de produir aliments de manera sostenible, i els agrònoms i agrònomes ho sabem fer i així ho fem.

Des del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya estem treballant per la Sostenibilitat econòmica, social i mediambiental i els 17 ODS, tant des del punt de vista de la Institució com de la professió, i per això us deixem un recull d’actuacions i/o informacions de les quals fem ressò:

(Clica la imatge de l’ODS i veuràs les actuacions que hem fet des del COEAC, per treballar-ne l’assoliment)

                               

Share This Post