Inici » Àgora » Panel entrenat de tast de tomàquets

Panel entrenat de tast de tomàquets

Panel entrenat de tast de tomàquets

Des de l’IRTA s’està treballant des de fa un any i mg en la formació d’un panel entrenat específicament en tomàquet, centant els esforços en dos objectius: estandaritzar el procés d’anàlisi sensorial del tomàquet i aconseguir una descripció quantitativa del producte adequada.

El panel de tast de tomàquet és una eina tant per activitats I+D pròpies de l’Institut de Recerca com per atendre les demandes de les diferents empreses del sector hortofrutícola que vulguin dscriure sensorialment el seu producte dstinat al consumidor.

Des de l’IRTA s’està treballant des de fa un any i mg en la formació d’un panel entrenat específicament en tomàquet, centant els esforços en dos objectius: estandaritzar el procés d’anàlisi sensorial del tomàquet i aconseguir una descripció quantitativa del producte adequada.

El panel de tast de tomàquet és una eina tant per activitats I+D pròpies de l’Institut de Recerca com per atendre les demandes de les diferents empreses del sector hortofrutícola que vulguin dscriure sensorialment el seu producte dstinat al consumidor.

Per a més informació: Dra. Gemma Echeverria, Directora del panel, anàlisi sensorial i estudis de consumidors.

Mail: gemma.echeverria@irta.cat

PRESENTACIÓ

Share This Post