Inici » Àgora » Pòlissa ARC de Enginyers Agrònoms: uneix-te a la força del col·lectiu

Pòlissa ARC de Enginyers Agrònoms: uneix-te a la força del col·lectiu

Pòlissa ARC de Enginyers Agrònoms: uneix-te a la força del col·lectiu

Saps que per ser col·legiat tens accés a la pòlissa de Responsabilitat Civil més competitiva del mercat?

No és casualitat, és el reflex d’un col·lectiu capaç, format, compromès amb el treball ben fet, assenyat i prudent en els seus compromisos.

A més, la unió dels col·legis d’Albacete, Andalusia, Aragó, Navarra i Pais Basc, Catalunya, Extremadura, Galícia, La Rioja, Llevant i Regió de Múrcia ens permet negociar de manera conjunta les condicions per a més de 7.000 col·legiats, la qual cosa ens atorga la força necessària per a exigir les millors condicions al millor preu. Perquè la col·legiació és seguretat i unió d’una professió essencial.

Coneix els avantatges de la pòlissa ARC del col·legi

1.- Econòmiques

  • Límits d’assegurament amplis en unes condicions econòmiques més que ajustades.
  • 👉 Les condicions econòmiques de la pòlissa col·legial són les més ajustades del mercat.

2.- Tècniques

  • 👉 Les condicions tècniques de la pòlissa són importantíssimes en cas de sinistre i estan ajustades a les necessitats de la nostra professió.

3.- Inactivitat gratuïta

  • 👉 La pòlissa col·legial dóna cobertura GRATUÏTA sols per estar col·legiat, encara que no estiguis en actiu.
  • Recorda que la necessites per a cobrir possibles reclamacions de projectes. Desgraciadament et poden arribar en el moment menys esperat.
  • La cobertura gratuïta es manté després de la defunció, ja que les reclamacions poden implicar els nostres hereus si l’enginyeria on treballem es dissol.

4.- Suport del col·legi en cas de sinistre

  • 👉 El teu col·legi aporta el seu coneixement tècnic per a valorar el sinistre i té més força per a defensar els interessos dels seus col·legiats.

5.- Compatibilitat amb pòlissa específica individual de societat d’enginyeria

  • 👉 Els nostres col·legiats disposen de cobertura com a persones físiques, la qual cosa protegeix el seu patrimoni personal si l’empresa desapareix o l’assegurança d’aquesta sigui insuficient. Alhora, la nostra pòlissa és compatible amb altres.

I recorda que quan vises, registres o certifiques el teu treball, accedeixes a cobertura màxima: 450.000 €

Tan sols per visar un projecte en el teu Col·legi, la pòlissa col·legial atorga un límit de 375.000 € en excés dels 75.000 € de capa bàsica (que cobreix l’activitat professional que no transcendeix o afecta a tercers – si tens dubtes sobre aquest tema posa’t en contacte amb la secretaria tècnica -). La cobertura total aconsegueix els 450.000 € de suma assegurada!

En visar un treball, el col·legi comprova un gran nombre de qüestions que vénen a reduir la sinistralitat del col·lectiu, la qual cosa redunda en una disminució de les primes a satisfer. Comprovar la idoneïtat del treball realitzat, la correcció formal d’aquest, l’observança de normes i aspectes tècnics exigits. Un treball en equip, col·legiats+col·legi, que ens posiciona com una professió amb una sinistralitat extremadament baixa, la qual cosa ens posiciona com una professió fiable i solvent.

I com a col·legi no refusem la nostra responsabilitat i ens comprometem amb els nostres col·legiats, de tal forma que, en cas de danys derivats d’un treball professional que hagi visat el col·legi i en el qual resulti responsable l’autor d’aquest, el Col·legi respondrà subsidiàriament dels danys que tinguin el seu origen en defectes que haguessin hagut de ser posats de manifest pel Col·legi i que guardin relació directa amb els elements que s’han visat en aquest treball concret.

#enginyersambseny
#pòlissaarcagrònoms
#laforçadelcol·lectiu

Encara no estàs col·legiat?

COL·LEGIA’T AQUÍ

Share This Post