Inici » Àgora » “Per un sector agroalimentari saludable”, article del company Fernando Ortega

“Per un sector agroalimentari saludable”, article del company Fernando Ortega

“Per un sector agroalimentari saludable”, article del company Fernando Ortega

“Cataluña Económica” publica el 21 de febrer 2022   l’article “Per un sector agroalimentari saludable” del company Fernando Ortega, president de la Comissió d’Indústries agroalimentàries del COEAC.

Article

El sector agroalimentari presenta unes credencials que permeten qualificar-lo com a estratègic dins de leconomia espanyola.

D’un temps ençà el nostre sector agroalimentari ha aconseguit fer-se un lloc a moltes agendes, portades, informes i fins i tot en alguna taula de despatx de centres de decisió importants de la nostra societat. I la seva rellevància no és fruit d’una oportunitat o un dia. De fet, sempre, de forma puntual i fidel, és present a les nostres taules a l’hora de l’esmorzar, dinar, sopar i fins i tot a l’aperitiu o el berenar. Es troba invariablement a la quotidianitat de les nostres vides. No obstant això, l’efecte del que és rutinari fa que de vegades no ens adonem del seu valor fins que sorgeix una crisi com la provocada per la Covid-19, que serveix per posar en rellevància o fer aflorar realitats ocultes. …

Llegeix l’article complet aquí

 

Share This Post