Inici » Àgora » Presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento”. (Sant Sadurní d’Anoia, divendres 7 de març de 2014).

Presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento”. (Sant Sadurní d’Anoia, divendres 7 de març de 2014).

Presentació del llibre “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento”. (Sant Sadurní d’Anoia, divendres 7 de març de 2014).

Nou llibre que ofereix una visió multidisciplinar sobre el sector vitivinícola

Divendres 7 de març
12.30 h
Sala de Tast de Cal Feru
Entrada amb invitació (sol·licitar-la a Cal Feru)

Presentació a Catalunya del llibre divulgatiu sobre temes de vitivinicultura i enologia “Contribuciones sobre Vitivinicultura y Enología desde la experiencia y el conocimiento”, editat per l’empresa GEA Westfalia Separator Ibérica, S.A. (col·laboradora del Decanta).

Aquesta publicació és una innovadora obra que reuneix deu articles elaborats per experts que ofereixen una visió multidisciplinar sobre el sector vitivinícola. Els diferents capítols del llibre aborden aspectes com la maduració i el tast del raïm, les varietats de raïm, els aromes del vi, els envasos o l’arquitectura dels cellers.

La presentació anirà a càrrec de Juan Vilar Hernández (Director General de Gea Westfalia), Javier Madira Romero (Enginyer Agrònom, responsable tècnic-comercial de la secció de làctics i begudes de Gea Westfalia), Josep Escudero Rivas (Enginyer Agrònom, professor de l’escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech d’Espiells) i Xavier Roig Castellví (Sumiller de Cal Feru), tots ells autors d’articles del llibre.

GEA Westfalia Separator Ibérica és una firma líder mundial en la tecnologia de separació mecànica, amb seus a Granollers, Lisboa, Madrid i Úbeda. Des del punt de vista internacional, GEA, a més de liderar el sector de l’oli d’oliva, és responsable mundial del desenvolupament i disseny de maquinària per a molts sectors (làctic, biotecnològic, vitivinícola, medi ambiental, etc.). La maquinària d’aquesta firma és utilitzada per les empreses elaboradores de vins de més renom i envergadura.

Es regalarà un exemplar d’aquest llibre a tots els assistents.


Informació relacionada

Share This Post