Inici » Àgora » Publicat el Dossier Tècnic núm. 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”

Publicat el Dossier Tècnic núm. 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”

Publicat el Dossier Tècnic núm. 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”

Dossier Tècnic núm. 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial”

Aquest monogràfic està dedicat a les funcions i responsabilitats del Laboratori Agroalimentari i el seu paper en el control oficial, per garantir la seguretat i la qualitat dels aliments i pinsos al llarg de la cadena alimentària.

El Dossier Tècnic núm. 118: “El Laboratori Agroalimentari i el control oficial” conté un seguit d’articles que exposen les funcions i responsabilitats del Laboratori Agroalimentari i el seu paper en el control oficial. Entre d’altres, hi ha un article de la companya Rosa Biel Canut, Inspectora agroalimentària interterritorial de la Subdirecció de la Inspecció i Control Agroalimentari de la Direcció General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC, sobre EL SISTEMA DE CONTROL OFICIAL AGROALIMENTARI A CATALUNYA i la qualitat dels aliments i la lluita contra el frau.

El Dossier Tècnic és una publicació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, d’universitats i centres de recerca i del sector.

Font: RURALCAT

Informació relacionada

Share This Post