Inici » Àgora » Publicat el primer número de la col·lecció Alimentació i Comunicació: “La informació alimentària a debat. Què demana la societat?”

Publicat el primer número de la col·lecció Alimentació i Comunicació: “La informació alimentària a debat. Què demana la societat?”

Publicat el primer número de la col·lecció Alimentació i Comunicació: “La informació alimentària a debat. Què demana la societat?”

Aquest primer número de la col·lecció Alimentació i comunicació, se centra en els interessos i hàbits informatius de la població en matèria d’alimentació.

La publicació recull els resultats d’una enquesta sobre aquest tema i la seva posterior anàlisi en un grup de discussió (focus group); presenta el procés col·laboratiu per definir i activar la plataforma informativa Canal Aliments del Consell Català de l’Alimentació, i resumeix les reflexions plantejades en una taula rodona que va tenir lloc el 17 de setembre del 2020, en el marc d’una jornada virtual sobre el tema d’aquesta publicació.

Autor/s

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Universitat Pompeu Fabra Barcelona i Observatori de la Comunicació Científica

Editor

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i Observatori de la Comunicació Científica (OCC-UPF)

Dades tècniques

  • Coordinació: Gonzalo Casino i Andreu Prados (OCC-UPF); Glòria Cugat i Isaac Salvatierra (DARP).
  • Disseny: Mariona Garcia (marionagarcia.com).
  • Foto de portada: Jamey Ekins / Shutterstock

Any

2020

Documentació relacionada

Share This Post