Inici » Àgora » ACCIÓ manté oberta la Finestreta Brexit, una eina d’assessorament en operacions al mercat britànic

ACCIÓ manté oberta la Finestreta Brexit, una eina d’assessorament en operacions al mercat britànic

ACCIÓ manté oberta la Finestreta Brexit, una eina d’assessorament en operacions al mercat britànic

Coneix la Finestreta Brexit de l’Agència per la Competitivitat a l’Empresa (ACCIÓ) per resoldre qualsevol dubte o incidència en relació a les operacions al mercat britànic

Des de l’1 de gener d’enguany el Regne Unit queda fora del mercat comú i això suposa un repte a l’hora de fer negoci a un dels principals mercats mundials. Des d’ACCIÓ mantenen oberta la Finestreta Brexit perquè puguis resoldre qualsevol dubte o incidència i seguir gaudint, o començar a fer-ho, d’un mercat capdavanter.

CONSULTES BREXIT

Tens algun dubte concret sobre les teves operacions? Aprofita l’assessorament gratuït personalitzat de l’Oficina de Barreres a la Internacionalització i resol tots els maldecaps que et preocupen.

>> Finestreta Brexit. 

SUPORT DES DE LONDRES

Si necessites certificadores especialitzades, companyies logístiques o transitaris alternatius, l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Londres t’ofereix un cop de mà sobre el terreny.

>> Oficina Exterior de Catalunya a Londres

LES CLAUS DE L’ACORD

Anys de discussió per acabar signant un acord a última hora. Descobreix en aquest article tot el que has de saber de l’acord del Brexit per entendre les noves relacions amb el Regne Unit.

>> Tot el que has de saber de l’acord del Brexit.

BREXIT FAQS

Què necessito a la duana? Com queda la mobilitat de treballadors? Quines regulacions i certificacions han canviat? Consulta les preguntes freqüents sobre el Brexit per obtenir totes les respostes.

>> Brexit: preguntes freqüents.

Font: Butlletí ACCIÓ núm. 276 de gener 2021

Més informació

Share This Post