Inici » Àgora » Avancem amb seguretat • Els enginyers agrònoms renovem l’ARC amb les mateixes condicions

Avancem amb seguretat • Els enginyers agrònoms renovem l’ARC amb les mateixes condicions

Avancem amb seguretat • Els enginyers agrònoms renovem l’ARC amb les mateixes condicions

Davant d’un moment d’inestabilitat i d’incertesa, moments complicats, llancem un missatge de tranquil·litat “no ens arrisquem”, mantenir-nos ara segurs és el més important.

Per això us comuniquem que des de l’1 d’abril de 2022 es produeix la renovació de l’Assegurança de Responsabilitat Civil professional que el Col·legi té subscrita amb la mateixa Companyia d’Assegurances Mapfre i intermediat per la nostra corredoria d’assegurances, Howden Iberia.

Un cop més, gràcies al poder del nostre col·lectiu, el Col·legi ha negociat la renovació d’aquesta assegurança en les mateixes condicions econòmiques que l’anualitat passada, per ser l’opció més avantatjosa per a l’assegurament de la nostra responsabilitat civil professional, i la més àmplia i adaptada a les necessitats concretes de la nostra professió.

Això és un èxit ja que cada cop hi ha més reclamacions derivades d’errors a la nostra professió. Per això, aprofitem una vegada més per recordar que hem de comptar amb una bona cobertura i tractar de ser el més curosos i diligents, especialment en aquelles activitats amb més risc. Us recordem també que continua sent necessària la comunicació al Col·legi dels treballs de Tramitació d’Expedients i Ajuts PAC per a la cobertura de l’assegurança.

Continuem amb els avantatges més adequats per a l’assegurament de la nostra responsabilitat civil professional, la més àmplia i adaptada a les necessitats concretes de la nostra professió.

Informa’t de tots els detalls de l’assegurança AQUÍ

Si no estàs col·legiat/da, a què esperes? COL·LEGIA’T

Share This Post