Inici » Àgora » Convocada la XXV edició del ‘Premi Fertiberia a la Millor Tesi Doctoral en Temes Agrícoles’

Convocada la XXV edició del ‘Premi Fertiberia a la Millor Tesi Doctoral en Temes Agrícoles’

Convocada la XXV edició del ‘Premi Fertiberia a la Millor Tesi Doctoral en Temes Agrícoles’

El certamen reconeix els treballs cum laude defensats el curs passat en universitats d’Espanya i Portugal

Amb un import global de 30.000 euros, és un dels premis a la recerca agronòmica més ben dotats econòmicament d’Europa

Grup Fertiberia ha convocat la XXV edició del Premi Fertiberia a la Millor Tesi Doctoral en Temes Agrícoles, una iniciativa que impulsa, des de l’any 1996, amb l’objectiu de donar suport al talent i la investigació, reconeixent els millors treballs acadèmics defensats a universitats d’Espanya i Portugal a l’àmbit de la fertilització i l’activitat agronòmica. Organitzat en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Centre i Canàries (COIACC), en aquesta edició se suma per primer cop la Universitat Politècnica de Madrid (UPM).

El Premi Fertiberia a la Millor Tesi Doctoral és un dels guardons a la investigació agronòmica més ben dotats econòmicament d’Europa, amb un primer premi de 14.000 euros per al guanyador i un accèssit de 5.000 euros. Així mateix, els directors de tesi també són reconeguts amb dos premis de 8.000 i 3.000 euros, respectivament. En total, el certamen lliura premis per un valor global de 30.000 euros.

Aquest premi és un exemple clar de l’aposta del Grup Fertiberia per la investigació, l’excel·lència i el talent universitari. Al llarg de les 24 edicions convocades fins avui, s’han presentat més de 500 tesis doctorals de més de 50 universitats i centres de recerca i s’han lliurat premis per un valor superior al mig milió d’euros.

Bases del premi

Les tesis que optin al guardó han de tractar sobre la fertilització, els sòls i la seva esmena, encara que també es valoren feines relacionades amb l’activitat agrícola en general. Així mateix, han d’haver obtingut la màxima qualificació “cum laude”, a Espanya, o el seu equivalent a Portugal, així com haver estat defensades durant el curs acadèmic 2021/22 passat.

Com participar-hi

Els interessats hauran d’enviar una còpia de la seva tesi doctoral en format digital juntament amb els treballs publicats sobre aquesta, el seu currículum vitae, la certificació del centre que n’acrediti la qualificació i el document referent a protecció de dades a: ‘Grup Fertiberia. Carrer Agustín de Foxá, 27 (Planta 8), 28036 Madrid”, indicant al sobre Ref.: “Premi FERTIBERIA”.

Termini de presentació

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al proper 8 de maig de 2023.

Documentació relacionada

 

Share This Post