Inici » Àgora » Visita Tècnica a l’embassament de l’Albagés i el Canal Segarra-Garrigues

Visita Tècnica a l’embassament de l’Albagés i el Canal Segarra-Garrigues

Visita Tècnica a l’embassament de l’Albagés i el Canal Segarra-Garrigues

Una quinzena de col·legiats/des del COEAC van participar a la sortida tècnica

El passat 26 de març el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya va organitzar una visita a l’embassament de l’Albagés i el Canal Segarra-Garrigues. Les persones que s’hi van inscriure van trobar-se a Lleida a primera hora del matí per sortir en autocar cap a l’Albagés (les Garrigues).

A les 9 del matí arribava l’autocar amb tots els/les assistents al punt de coronació de la presa de l’embassament de l’Albargés. Un cop tothom havia baixat de l’autocar, va començar la visita a l’interior de les instal·lacions tècniques de la presa. El Sr. Josep Maria Serra, responsable d’explotacions d’ACUAES, va explicar als assistents el funcionament de la presa des de l’interior.

Després vam anar a visitar la xarxa secundària i parcel.les de regadiu. Explicacions a càrrec de de Manel Olmo l’equip tècnic d’Aigües Segarra Garrigues i del  responsable d’explotació d’olivera, Sr. Eduardo Pons.

Més tard vam visitar l’estació de bombament i bassa del sector 10 del Segarra-Garrigues, on les explicacions van anar a càrrec de Manel Olmo i el seu equip tècnic d’Aigües Segarra Garrigues

En acabar aquestes tres visites, allà les 14h, vam tornar cap a l’autocar per sortir cap a Lleida, acomiadar-nos i desitjar que ben aviat tornem a organitzar una sortida així d’interessant i entretinguda.

L’organització de la sortida va ser possible gràcies a la col·laboració d’Aigua Segarra Garrigues i ACUAES Aguas de las Cuencas de España. La valoració que en fem és que va ser tot un èxit i per això us volem donar les gràcies per les aportacions i l’assistència!

Ressò Mediàtic

       

Share This Post