Publicacions Portada del Llibre "Olivo y aceites de calidad. La Estación Olivarerar de Tortosa" Publicació: “Olivo y aceites de calidad. La Estación Oliva...
La Comissió de l’Aigua del Col·legi d’Enginyers Agrònoms col·labora al diari Segre El dilluns 11 de març es va publicar a l’apartat d’op...
Encuesta de Precios de la Tierra 2017. (Base 2016) Resultados Octubre 2018 Publicación elaborada por la Subsecretaría Subdirección General de Análisis, Coordina...
L’IRTA ha obert un nou portal des d’on ofereixen les seves publicacions científiques en accés obert: IRTA Pubpro La política d’Accés Obert de l’IRTA preté...
El passat 17 de juliol es va aprovar l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat per Acord de Govern. Trobareu publicada l’Estratègia i el seu documen...
La industria de alimentación y bebidas supera los 100.000 millones de euros en producción y se reafirma como primer sector industrial de España Con un crecimien...
En aquest espai trobareu tota la informació relacionada amb estadístiques agrícoles, ramaderes, forestals, pesquers i agroalimentàries, així com els preus dels ...
Aquest butlletí s’edita setmanalment amb l’objectiu de difondre les estadístiques elaborades pel Departament que han tingut sortida durant la setman...
Publicacions Publicació: Les Plantes Cultivades. CEREALS. Preu especial pels col·legiats!! Amb el llibre “Cereals” el company Miquel Pujol inicia una nova sèrie...
Autor: Dr. Joan Girona, Investigador Programa Ús Eficient de l’Aigua en Agricultura. IRTA Aigua i Agricultura, un binomi poc entès__ pdf Aigua i Aliments: un bi...
Aplicacions aèries Ja podeu consultar la nova Guia per a l’elaboració de Plans d’aplicació aèria de productes fitosanitaris actualitzada al mes de m...
Alimentació i begudes a Catalunya: Informe sectorial Us enllacem un informe que retrata el sector de l’alimentació i les begudes de Catalunya. L’inf...