Informació sobre la prevenció i lluita contra fraus alimentaris i control oficial de la qualitat dels aliments.
La finalitat principal del control oficial en matèria de lluita contra el frau en els productes alimentaris és la protecció dels interessos econòmics de tots els implicats en la cadena agroalimentària, en relació amb la conformitat i qualitat dels productes i assegurar la transparència i competència lleial de les transaccions comercials.
Cal que les empreses estiguin protegides contra els comportaments deslleials dels seus competidors que no respecten les obligacions reglamentàries creant d’aquesta manera un perjudici econòmic que falsegen les regles de la competència.
Cal que els consumidors estiguin protegits davant de comportaments deslleials creant un perjudici econòmic i/o moral que fins i tot pot afectar la seva salut.
Informació sobre la prevenció i lluita contra fraus alimentaris i control oficial de la qualitat dels aliments.
La finalitat principal del control oficial en matèria de lluita contra el frau en els productes alimentaris és la protecció dels interessos econòmics de tots els implicats en la cadena agroalimentària, en relació amb la conformitat i qualitat dels productes i assegurar la transparència i competència lleial de les transaccions comercials.
Cal que les empreses estiguin protegides contra els comportaments deslleials dels seus competidors que no respecten les obligacions reglamentàries creant d’aquesta manera un perjudici econòmic que falsegen les regles de la competència.
Cal que els consumidors estiguin protegits davant de comportaments deslleials creant un perjudici econòmic i/o moral que fins i tot pot afectar la seva salut.