El dijous, 11 de novembre ha tingut lloc en línia la Jornada tècnica: “Antics i nous productes derivats de l’oli d’oliva”, dins el marc de la 25a. Fira d’Oli Siurana. Organitzada pel COEAC i l’Escola Agrària Mas Bové.
En la jornada s’ha donat a coneixer productes tradicionals i nous derivats de l’olivera, amb un alt nivell de qualitat i/o procés de transformació.
En la presentació de la jornada han participat els companys: Albert Torredemer Tomàs, Escola Agrària de Mas Bové del DACC i Joan Viñas Clemente, Delegat de Tarragona del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
Com a primera ponent ha participat: Mònica Crusat i Crusat, d’Illicium – Aromazing Nature amb la ponència “Productes tradicionals derivats de l’oli d’oliva. Sabons naturals”
Després Jordi Pascual Solé, d’Torclum Oli d’Oliva, amb la ponència “Altres productes derivats de l’oli d’oliva. Perles, melmelades i olis maridats”
I seguidament Ivan Caelles Colomés, Enginyer Agrònom de Oliba Green Beer i Erm, amb la ponència “Nous productes derivats de l’oliva. Cervesa”.
I finalment hi ha hagut un torn de paraules, on els assistents hem pogut fer diferents preguntes relacionades amb les temàtiques exposades.
Vídeo
Pots veure el vídeo de la jornada aquí
Documentació ponències
- Productes tradicionals derivats de l’oli d’oliva. Sabons naturals- Sra. Mònica Crusats
- Altres productes derivats de l’oli d’oliva. Perles, melmelades i olis maridats- Sr. Jordi Pascual
- Nous productes derivats de l’oliva. Cervesa- Sr. Ivan Caelles