Cerimònia de lliurament de certificats AQPE als enginyers dAQUALOGY
El passat 19 de juliol, la seu de Foment del Treball acollia la Cerimònia de lliurament de certificats AQPE als enginyers d’AQUALOGY. Fins a un cente...
Impuls a la modernització i competitivització del sector vitivinícola
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha publicat a la pàgina de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat...
El Consell de Ministres aprova l’Avantprojecte de Llei de Col·legis i Serveis professionals
El Consell de Ministres va aprovar divendres l’Avantprojecte de Llei de Col·legis i Serveis Professionals que, segons l’executiu espanyol, té...
Claus per la Transformació en regadiu
Autor: Ignasi Servià Goixart Una transformació en regadiu és molt més que la instal·lació d’una important infraestructura hidràulica, això es només...
La Revolución Industrial OCULTA
Publicacions La Revolución Industrial OCULTA Autor: Gerardo Ibáñez SINOPSIS Prólogo: D. Antonio Asunción. Ex Ministro del Interior. Gobierno de España. Epílogo:...
Lleida acollirà el 7 i 8 de novembre el II Congrés Rural Smart Grids amb el suport de GLOBALleida
El conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, i la degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), Silvia Burés, han signat aquest matí...
Lenginyer agrònom és tècnic competent per dur a terme la certificació energètica dedificis.
L’ICAEN, ha obert els CEE a la resta d’enginyeries. Des del Col·legi s’ha estat treballant per tal que l’ICAEN ens reconegui com ...
El Col·legi dEnginyers Agrònoms dóna pas a lestiu amb un taller de còctels
La Delegació de Lleida del COEAC finalitza el primer semestre de l’any, amb una sessió força estimulant, un taller de còctels, que ha tingut lloc el dijous 4 de...
Reconeixement com a persona assessora en gestió integrada de plagues
L’Enginyeria agrònoma és titulació habilitant per a exercir com a persona assessora en gestió integrada de plagues. Reconeixement de les persones assessor...
Introducció al tast de vi fino. (Barcelona, 1 de juliol de 2013)
Gràcies a l’enòleg, Javier Aladro Prieto, sabem una mica més de l’origen dels vins de Jerez, la seva historia, com s’elaboren i els diferents ...
ICEX analitza per videoconferència els sectors de l’oli d’oliva i del vino a Brasil
ICEX España Exportación e Inversiones organiza las videoconferencias “El mercado del aceite de oliva en Brasil” -en Madrid, Badajoz, Sevilla y Barce...
Presentació del llibre “Més enllà del vi_DOQ Priorat del company, Eduardo Soler i Sebastiano Alba
Ahir vam poder gaudir de la presentació del llibre "Més enllà del vi_DOQ Priorat” amb el company Eduardo Soler i el periodista Sebastiano Alba, que e...