Inici » ÀGORA

ÀGORA

TREBALLAR EL SÒL. UN ART PER DESCOBRIR.

Publicacions TREBALLAR EL SÒL. UN ART PER DESCOBRIR. Autors:  À. BOSCH; P. PORTA; J. TORRES Temàtica: Aquest és un llibre que pretén definir tot allò que cal pe...

FITOTÈCNIA. FONAMENTS I TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ AGRÍCOLA.

Publicacions FITOTÈCNIA. FONAMENTS I TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ AGRÍCOLA. Autora:  À. BOSCH SERRA (ED.)17 x 24 cm • 146 p. Preu: 15 € 2009 • ISBN 978-84-8409-3...

FITOREMEDIACIÓ. TECNOLOGIA DE DESCONTAMINACIÓ MITJANÇANT PLANTES.

Publicacions FITOREMEDIACIÓ. TECNOLOGIA DE DESCONTAMINACIÓ MITJANÇANT PLANTES. Autors: À. BOSCH; N. IGLESIAS; J.M. VIRGILI Temàtica: Els autors busquen aclarir ...

TECNOLOGÍA DE SUELOS: ESTUDIO DE CASOS.

Publicacions TECNOLOGÍA DE SUELOS: ESTUDIO DE CASOS. Autors: A. Usón Murillo, J. Boixadera Llobet, A. Bosch Serra y A. Enrique Martín (editors) 2010. 515p. Temà...

AVALUACIÓ DE LA QUALITAT D’AIGUA PER A REG

Publicacions AVALUACIÓ DE LA QUALITAT D’AIGUA PER A REG Autora: À. BOSCH SERRA (ED.) CD-ROM Temàtica: Mitjançant el plantejament de casos pràctics, aquest...

Cálculo y verificación de la huella de carbono en productos agroalimentarios

Teresa Soley por Det Norske Veritas (DNV) La metodología y la capacidad y habilidad para calcular, reducir y comunicar la huella de carbono de los productos se ...

“El periodico” publica entrevista al company Roman Llagostera

Sota el títol "En el descanso de un partido del Barça sube el consumo de agua" s’ha publicat una entrevista al company Roman Llagostera, directo...

ARTICLE: “La versatilidad del ingeniero agrónomo en la industria”

LA VANGUARDIA. Monográfico Especial Navidad Alimentarse Sota el títol "La versatilidad del ingeniero agrónomo en la industria", el Col·legi ha ...

Convocatòria per a la presentació de candidatures per a formar part del Comitè Científic de l’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN)

La AESAN ha obert una convocatòria per a la renovació del seu Comitè Científic, dirigida a científics especialitzats en determinades àrees i amb una alta qualif...

“Avaluació de la qualitat d’aigua de reg”

La Universitat de Lleida (UdL) ha editat un llibre en format CD que porta per títol "Avaluació de la qualitat d’aigua per a reg". Al llibre hi h...

El futur de l’olivicultura al Camp de Tarragona passa per la rendibilitat, la qualitat i la promoció.

El dissabte, dia 20 de novembre de 2010, es va celebrar la taula rodona sobre l’olivicultura a Tarragona, organitzada per la delegació de Tarragona del CO...

El poder de la diferenciació en temps de crisi

El gran paradigma, especialment en temps de crisi, és si s’ha de prioritzar el focus en ser millors o bé en ser diferents.