Inici » ÀGORA

ÀGORA

L’Observatori Intercol·legial de l’Aigua es reuneix amb la consellera Sílvia Paneque

El dia 29 d’octubre de 2024, representants dels Col·legis professionals d’Enginyers Agrònoms; d’Enginyers Industrials; d’Enginyers de Ca...

La degana, Conxita Villar, presenta al conseller del DARP, Òscar Ordeig, en el dinar-col·loqui organitzat per Fòrum Empresa

El dia 28 d’octubre de 2024, la degana del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Conxita Villar, ha estat l’encarregada de presentar al ...

Homenatge al company Jaume Porta i la seva influència en l’edafologia

Foto de Toni Prim. Les biblioteques van ser una de les grans passions de Jaume Porta. Imatge a la biblioteca de l'ETSEA de la Universitat de Lleida. Publicat l&...

El COEAC s’adhereix a “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”

Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025. Es convertirà, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. Aquest rec...

La degana, Conxita Villar, assisteix a la inauguració de l’exposició “Castell del Remei, origen del Canal d’Urgell”

Aquest dijous 17 d’octubre, la degana, Conxita Villar, va assistir a la inauguració oficial de l’exposició “Castell del Remei, origen del Cana...

“La sectorització és la millor mesura de prevenció i seguretat en cas d’incendi”

Sessió tècnica: “Les instruccions tècniques complementàries en matèria de prevenció i seguretat en cas d’incendi” El Col·legi d’Enginyers Agrò...

Publicació: “Sostenibilidad hídrica en Horticultura y Poscosecha”

Publicació “Sostenibilidad hídrica en Horticultura y Poscosecha” , publicació, en la qual han participat, entre altres, els companys Ignasi Iglesias...

Noves flexibilitats a l’aplicació de la PAC

El Consell de Ministres de dimarts dia 8 d’octubre ha aprovat, a proposta del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, un reial decret pel qual...

Finalitzada amb èxit a la tercera edició del Congrés del Sector Porcí 333 coorganitzat pel COEAC

El Col·legi, com a coorganitzador del Congrés del Sector Porcí El Col·legi ha format part, per tercer any consecutiu, de l’organització del Congrés del Se...