Publicada la DT-19 Ventilació natural d’elements d’evacuació protegits mitjançant conductes
L’objecte d’aquest document és complementar les definicions d’escala protegida, escala especialment protegida, vestíbul d’independència i passadís protegit de l...
L’Observatori Intercol·legial de l’Aigua es reuneix amb la consellera Sílvia Paneque
El dia 29 d’octubre de 2024, representants dels Col·legis professionals d’Enginyers Agrònoms; d’Enginyers Industrials; d’Enginyers de Ca...
La degana, Conxita Villar, presenta al conseller del DARP, Òscar Ordeig, en el dinar-col·loqui organitzat per Fòrum Empresa
El dia 28 d’octubre de 2024, la degana del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Conxita Villar, ha estat l’encarregada de presentar al ...
Homenatge al company Jaume Porta i la seva influència en l’edafologia
Foto de Toni Prim. Les biblioteques van ser una de les grans passions de Jaume Porta. Imatge a la biblioteca de l'ETSEA de la Universitat de Lleida. Publicat l&...
Publicat l’article del company Josep Maria Franquet: “Problemática de los riegos y abastecimientos del embalse de Riudecanyes en el invierno 2023-24”
Publicat l’article del company Josep Maria Franquet “Problemática de los riegos y abastecimientos del embalse de Riudecanyes en el invierno 2023-24&...
5a jornada del cicle de xerrades “Fem un Beure amb la Ciència”, organitzat pel COEAC i l’IRTA
Fem un beure amb la ciència és el Cicle de xerrades que impulsem des del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), conjuntament amb l...
El COEAC s’adhereix a “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”
Catalunya serà la Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025. Es convertirà, d’aquesta manera, en la primera regió europea que rep aquesta distinció. Aquest rec...
La degana, Conxita Villar, assisteix a la inauguració de l’exposició “Castell del Remei, origen del Canal d’Urgell”
Aquest dijous 17 d’octubre, la degana, Conxita Villar, va assistir a la inauguració oficial de l’exposició “Castell del Remei, origen del Cana...
“La sectorització és la millor mesura de prevenció i seguretat en cas d’incendi”
Sessió tècnica: “Les instruccions tècniques complementàries en matèria de prevenció i seguretat en cas d’incendi” El Col·legi d’Enginyers Agrò...
Publicació: “Sostenibilidad hídrica en Horticultura y Poscosecha”
Publicació “Sostenibilidad hídrica en Horticultura y Poscosecha” , publicació, en la qual han participat, entre altres, els companys Ignasi Iglesias...
Noves flexibilitats a l’aplicació de la PAC
El Consell de Ministres de dimarts dia 8 d’octubre ha aprovat, a proposta del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, un reial decret pel qual...
Finalitzada amb èxit a la tercera edició del Congrés del Sector Porcí 333 coorganitzat pel COEAC
El Col·legi, com a coorganitzador del Congrés del Sector Porcí El Col·legi ha format part, per tercer any consecutiu, de l’organització del Congrés del Se...