Recull dels Instruments públics per millorar la competitivitat a l’abast de les pimes agroalimentàries catalanes
La Subdirecció General de la Inspecció i Control Agroalimentari en el marc del projecte QUALIFY Interreg Europe, ha publicat un recull dels Instruments públics,...
Entrevista a la companya Gemma Echeverria a la revista AFRUCAT: “cal identificar la fruita en funció del seu sabor”
“Hem de potenciar el sabor de la fruita” Entrevista a la Dra. Gemma Echeverria La doctora Gemma Echeverria, és enginyera agrònoma i Investigadora de...
Consulta pública de la Comissió Europea per tal d’avaluar l’impacte de la PAC en l’intercanvi de coneixement i en les activitats d’assessorament
Oberta fins al 2 de febrer 2021 una consulta pública de la Comissió Europea per tal d’avaluar l’impacte de la PAC en l’intercanvi de coneixement i en les activi...
Dossier tècnic núm. 107 “Agricultura de precisió: aplicacions al reg”
En el Dossier Tècnic núm.107 “Agricultura de precisió: aplicacions al reg” s’introdueix el concepte d’agricultura de precisió i es parla de com pot contribuir e...
Els Enginyers Agrònoms participem en el Grup de treball agilització – procediments d’autorització de les activitats ramaderes
Font fotografia: gencat.cat El Col·legi va participar en la primera reunió del grup de treball per l’agilització de procediments d’autorització d...
Publicada la Llei de facilitació de l’activitat econòmica
El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la LLEI 18/2020, del 28 de desembre, de facilitació de l’activitat econòmica (DOGC Núm. 8307 &...
Premi Catalunya Ecodisseny 2021
Tens un producte ecodissenyat? Al mercat o en desenvolupament? Presenta’l al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2021 Del 15 de gener al 15 de febrer del 2021 estarà o...
Nou equip de govern al Col·legi i Associació dels Enginyers Agrònoms de Catalunya
Presa de possessió dels nous càrrecs de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms i Junta Directiva de l’Associació d’Enginyers Agrònoms de C...
Comissió de l’Aigua | Article tècnic: Estratègies per la millora de l’eficiència del reg
Autor fotografia portada: Joan Girona Gomis. Estratègies per la millora de l’eficiència del reg Autors: Maria José Chesa Marro, de Barcelona Cicle de l’Ai...
El segon núm. de la revista “Alimentació i comunicació” parla sobre els aliments “ultraprocessats” i la informació que arriba als consumidors
Títol de la publicació: La informació sobre aliments “ultraprocessats”: mites i realitats El segon número de la col·lecció Alimentació i Comunicació, tracta la ...
El company Fernando Ortega publica a la revista Aral l’article “Farm to fork ¿Qué aporta la puesta en marcha de esta estrategia? De la granja y el campo a la mesa”
Article: “Farm to fork ¿Qué aporta la puesta en marcha de esta estrategia? De la granja y el campo a la mesa” Autor de l’article: Fernando Ort...
Es constitueix el Fòrum d’Alt Nivell de la Indústria Espanyola liderat pel IIE
L’Institut de l’Enginyeria d’Espanya ha estat convidat a la constitució del Fòrum d’Alt Nivell de la Indústria Espanyola, que ha tingut ...