Inici » Àgora » Tallers Territorials de l’Agenda Rural

Tallers Territorials de l’Agenda Rural

Tallers Territorials de l’Agenda Rural

Obertes les inscripcions als tallers territorials de l’Agenda Rural de Catalunya que es realitzaran del 12 al 20 de juliol

Es faran presencialment , i properament es facilitaran les adreces dels locals on es desenvoluparan els tallers

L’Agenda Rural de Catalunya la coordina la Secretaria d’Agenda Rural i la Comissió Redactora, formada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).

Objectiu de l’Agenda Rural de Catalunya

L’objectiu és disposar d’una Agenda Rural de Catalunya, compartida amb els actors implicats en el desenvolupament rural i sostenible, incidint en la priorització de polítiques i accions per a la ruralitat en el marc del nou període de programació Europea, de la Política Agrària Comuna i de Desenvolupament Rural 2021-2027 i les polítiques de Desenvolupament Econòmic i Local.

Fase de participació del 12 al 20 juliol

Un cop acabada la fase d’aportacions inicial a l’Agenda Rural de Catalunya, ara ha començat la fase de participació. Per aquest motiu, s’obren les inscripcions als tallers territorials, tres setmanes després que s’obrissin les inscripcions als tallers temàtics.

Destinataris

Tothom qui vulgui, ja sigui a nivell individual, entitats, associacions, administracions, agents econòmics i socials, podrà participar als diferents tallers, que seran presencials. Tots els tallers estaran dinamitzats i treballaran la visió col·lectiva i de futur de cada territori.

Dates dels tallers territorials que s’organitzaran per vegueries:

  • Dilluns 12 de juliol: a La Seu d’Urgell (de 17 a 20 hores), les Borges Blanques (de 18 a 21 hores), la Secuita (de 18 a 21 hores).
  • Dimarts 13 de juliol: La Pobla de Segur (de 17 a 20 hores), La Fatarella (de 18 a 21 hores), Caldes de Montbui (de 17 a 20 hores), Calaf (de 18 a 21 hores).
  • Dimecres 14 de juliol: Blancafort (de 18 a 21 hores).
  • Dijous 15 de juliol: Balaguer (de 17 a 20 hores), El Perelló (de 18 a 21 hores), Barcelona (de 17 a 20 hores), Prats de Lluçanés (de 18 a 21 hores).
  • Divendres 16 de juliol: Besalú (de 16 a 19 hores).
  • Dilluns 19 de juliol: Sant Joan de les Abadesses (de 16 a 19 hores).
  • Dimarts 20 de juliol: Sant Sadurní d’Anoia (de 17 a 20 hores).

Inscripció

La data límit per inscriure-s’hi són 4 dies abans de cada taller, i el límit de places és de 70.

Podeu fer les inscripcions fent clic en aquest enllaç

Informació relacionada. Infografies i Videos generals per a la participació de l’Agenda Rural

Més informació

Web Agenda Rural de Catalunya

Share This Post