Inici » Àgora » Taller “Cap a una agricultura neutra en carboni”

Taller “Cap a una agricultura neutra en carboni”

Taller “Cap a una agricultura neutra en carboni”

Els dies 9 al 10 de setembre de 2020, la Comissió Europea i el punt de servei de l’EIP-AGRI organitzen a Estònia el taller “Cap a una agricultura neutra en carboni”

L’objectiu d’aquest taller és promoure el treball en xarxa dels grups operatius de l’EIP-AGRI i altres projectes innovadors que exploren pràctiques per avançar cap a una agricultura més neutra en carboni. Això facilitarà identificar problemàtiques comuns, compartir bones pràctiques i innovacions i explorar futures possibilitats de col·laboració i intercanvi de coneixement. L’esdeveniment pretén a més promoure l’adopció de pràctiques d’agricultura neutra en carboni que també aportin altres beneficis mediambientals, com l’augment de la biodiversitat, a curt i a llarg termini. Finalment, el taller proporcionarà un espai perquè els grups interessats proposin i debatin sobre les necessitats futures de recerca en aquest àmbit. Per a més informació consulteu:

https://ec.europa.eu/eip/agriculture/en/event/eip-agri-workshop-%E2%80%98towards-carbon-neutral

El període per sol·licitar participar-hi està obert fins al 20 d’abril (inclòs):

https://ec.europa.eu/eip/agriculture/en/content/expression-interest-eip-agri-workshop-towards

En cas que sigui necessari, les persones seleccionades per assistir podran sol·licitar a la Comissió Europea que cobreixi les seves despeses de desplaçament i allotjament.

 

S’encoratja especialment a partipar a persones agricultores, silvicultores, organitzacions d’agricultors, assessors agraris, investigadors, grups operatius EIP-AGRI, pimes, universitats, organitzacions de recerca i tecnologia, xarxes rurals i qualsevol persona que hagi participat en projectes que hagin contribuit a la reducció de la petjada de carboni del sector agrícola a tota Europa.

Share This Post