Inici » Àgora » Disponible la nova guia d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats

Disponible la nova guia d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats

Disponible la nova guia d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats

Guia per a la implantació d’un sistema d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries

Edita: DARP

Amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a implementar els requisits normatius sobre el control del contingut efectiu dels aliments envasats, el DARP ha elaborat la “Guia per a la implantació d’un sistema d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries”. És una guia que vol facilitar l’adaptació del sistema d’autocontrol del contingut efectiu dels aliments envasats als requisits previstos a la llei 14/2003 de Qualitat Agroalimentària de Catalunya.

La Guia aprofundeix en com hauria de ser l’autocontrol del Contingut efectiu dels productes envasats. Aquest document ja es mencionava a la “Guia per a la implantació d’un sistema d’autocontrol de la qualitat a les PIME’s agroalimentàries” i té com a finalitat revisar d’una manera pràctica el RD 1801/2008, pel qual s’estableixen les normes relatives a les quantitats nominals per a productes envasats i el control del seu contingut efectiu.

Aquesta Guia vol ser una eina de millora dels autocontrols que fan els operadors per oferir productes agroalimentaris de qualitat i donar les màximes garanties al consumidor sobre l’autenticitat de la informació que consta a l’etiquetatge, en aquest cas, la relativa al pes o volum dels aliments envasats.

Consulta la guia contingut efectiu dels aliments envasats

Share This Post