Inici » Àgora » El COEAC participa a les Jornades d’Orientació Laboral d’àmbit agroalimentari del Fòrum Industrial de la UdG

El COEAC participa a les Jornades d’Orientació Laboral d’àmbit agroalimentari del Fòrum Industrial de la UdG

El COEAC participa a les Jornades d’Orientació Laboral d’àmbit agroalimentari del Fòrum Industrial de la UdG

El delegat de Girona Josep Maria Vallès ha parlat, aquest dijous 13 d’abril, sobre la professió d’enginyeria agronòmica a una trentena d’alumnes de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Girona (UdG). Aquesta xerrada estava enmarcada dins de les Jornades d’Orientació Laboral (JOL) d’àmbit agroalimentari del Fòrum Industrial.

Aquestes jornades ens permeten arribar a l’alumnat universitari del sector de l’enginyeria i l’agroalimentació, per resoldre dubtes i crear vocacions. A banda de tractar l’empleabilitat, sortides professionals i engrescar-los a estudiar el màster d’enginyeria agronòmica, el delegat també ha explicat els serveis que oferim des del Col·legi.

Cal destacar que la XXIV edició del Fòrum Industrial EPS UdG encara no s’ha acabat, ja que el dia 26 d’abril tindrà lloc la fira d’ocupació, en la qual empreses, grups de recerca i associacions, organitzats en estands, coincidiran en un mateix espai per establir relacions laborals i professionals amb els estudiants universitaris.

Share This Post